DIT ZEGGEN ZIJN BILLEN OVER ZIJN KARAKTER

By Posted on 1 10.2K views

Een lekker kontje is een mooie bijkomstigheid, voor sommige zelfs een pre. Maar wat zegt zijn achterwerk nou eigenlijk over hem? Zijn bilpartij zegt namelijk meer over hem dan jij in eerste instantie denkt.

De platte bil

 • De billen: Die van hem zijn soms moeilijk te vinden, vooral als hij de verkeerde broek aan heeft, zijn billen zijn namelijk nogal aan de platte kant.
 • Karakter: Hij is iemand die geen blad voor de mond neemt. Hij zegt waar het op staat en houdt al helemaal niet van liegen (en zal dit zelf ook niet snel doen). Hij is dan ook de gene die hij is zoals hij zich voordoet. Hij maakt graag grapjes om bij iedereen in de smaak vallen en vindt het niet erg als de aandacht op hem gevestigd is. Hij zal niet snel zijn emoties laten zien, maar als je dan eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen durft hij zich tegenover jou af en toe best kwetsbaar op te stellen. Deze man heeft echter het geheugen van een olifant, kwets hem één keer en hij zal het je niet snel vergeven moet je nagaan vergeten.
 • Afknapper: Naast zijn liefde voor zijn vriendin is de liefde voor zijn moeder net zo groot. Een goede band met z’n moeder kan natuurlijk geen kwaad, maar een moederskindje als vriend komt na een poos wel je keel uit.
 • Goede eigenschappen: Betrouwbaar, humoristisch, muzikaal en spontaan.

De ronde bil

 • De billen: De vorm van zijn achterwerk is duidelijk door zijn jeans te zien, goed gevulde en ronde kadetten.
 • Het karakter: Het is een sportief type, grote kans dat deze man in zijn vrije tijd liever aan de gewichten hangt dan aan jouw lippen. Naast sporten vindt hij voeding minstens net zo belangrijk, de kans dat hij zeurt bij elk wijntje dat jij inschenkt is aanwezig. En dat terwijl ook hij gerust weleens op een avond net iets te veel bier drinkt en de avond afsluit met een kapsalon. Wat gevoelens betreft kropt hij deze liever op dan hij ze met jou deelt.
 • Afknapper: Het is moeilijk om met hem een gesprek aan te gaan, vooral over zijn gevoelens zal hij niet snel praten, ook na het winnen van zijn vertrouwen zal hij niet snel iets loslaten.
 • Goede eigenschappen: Spontaan, eigenwijs, sportief en doorzettingsvermogen.

De kleine bil

 • De billen: Dit type man heeft maar een kleine kont, of in dit geval, kontje.
 • Het karakter: Hij trekt zich niet zo veel aan van de laatste mode en draagt het liefst het gene dat hij lekker vindt zitten. Uitgaan doet hij niet echt, Koninginnenacht slaat hij liever over maar kan na veel aandringen van zijn vrienden nog weleens zijn gezicht laten zien. Hij spreekt gerust met vrienden af, maar een heel spannend figuur is het in ieder geval niet. Wanneer je hem nog maar net kent kan het zijn dat je hem eerder als goede vriend dan als dating material ziet, dit omdat hij soms misschien íets te lief kan zijn. Maar wanneer je hem leert kennen, zul je merken dat er meer pit in zit dan je dacht.
 • Afknapper: ‘maakt mij niets uit, wat wil jij?’ zijn zijn standaard antwoorden op al jouw vragen.
 • Goede eigenschappen: Inlevingsvermogen, hecht veel waarde aan vrienden en familie.

De hangende bil

 • De billen: Deze billen zijn vol maar hangen wel een beetje.
 • Het karakter: Soms is hij liever lui dan moe, maar als hij zich eenmaal inzet voor iets dat zijn interesse heeft, doet hij dat ook goed en komt hij met duizenden ideeën; de een nog beter dan de ander. In zijn enthousiasme weet hij iedereen mee te nemen en hij qua leidinggeven weet hij precies wat hij doet. Hij staat met beide benen op de grond en weet precies wat hij wel en niet aankan of wil. Grote kans dat deze man een behoorlijke grote vriendengroep heeft met wie hij elk weekend naar zijn vaste kroeg gaat. Wat vrouwen betreft is hij wat terughoudender en soms zelfs een tikkeltje verlegen.
 • Afknapper: Hij is soms net iets te lui, veel huishoudelijke taken zullen dan ook op jouw bordje terechtkomen, want na 2 dagen staat de afwas er namelijk nog steeds.
 • Goede eigenschappen: Realistisch, vindingrijk, gedreven en eigenwijs.
 
De grote bil
 • De billen: Deze man heeft een groot achterwerk, dit hoef niet perse gevuld te zijn.
 • Het karakter: Deze man weet de juiste dingen te zeggen om jou te laten lachen. Hij heeft een goed gevoel voor humor, een eigenschap die door iedereen kan worden bevestigd. Dit maakt hem niet alleen een grappig persoon, maar ook een sociaal persoon. Ook biedt hij een luisterend oor wanneer hij ziet dat jij lekker in je vel zit. Zelf probeert hij zijn eigen zaken eerst alleen op te lossen, maar als het puntje bij paaltje komt, durft hij best bij jou of zijn vrienden of familie aan te kloppen als hij ergens mee zit. Als hij ergens enthousiast over is, weet hij iemand anders daar net zo enthousiast over te krijgen maar voelt ook aan als iemand iets echt niet ziet zitten.
 • Afknapper: Soms denkt hij dat alles is op te lossen met grappen en grollen terwijl jij in zo een diep dal zit dat je denkt er nooit meer uit te kunnen komen.
 • Goede eigenschappen: Humor, gedreven, zorgzaam en enthousiast.

XOXO
signature

Share this article

1 Comment
 • H
  10 mei, 2023

  Oudere mannen hebben geen billen meer!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *