5 REDENEN DAT JIJ GAAT SCOREN OP KONINGSDAG

By Posted on 0 4.3K views

Je zou het niet zeggen maar juist op de verjaardag van onze Alexander blijken veel singles hun slag te slaan. Dit bleek in een onderzoek van niet nader te noemen datingsite. Een dikke 60% van de singles hoopt op Koningsdag wat lekkers aan de haak te slaan, met succes, want er zijn er maar weinig die zonder speeksel verwisseld te hebben naar huis gaan. En dit is waarom.

1. Sfeer

Op Koningsdag lijkt iedereen vrolijk te zijn en lekker in zijn vel te zitten. Net als carnaval is het een dag waar de remmen even los mogen. Dit maakt de slagingskans alleen maar groter.

2. Drukte

Naast dat mensen meer openstaan voor contact, worden ze door de drukte ook letterlijk dichter bij elkaar gebracht (lees: gedrukt). Een overbeladen trein, een lange rij voor de wc’s of een overvol plein midden in Amsterdam. De drukte geeft sneller aanleiding voor een praatje (of een kusje).

3) Veel gemeen

Jullie hebben in ieder geval al een aantal gezamenlijke passies. Uitgaan, alcohol en muziek. Ik voel een match aankomen.

4) Alcohol

De alcohol maakt jou wat losser en je slachtoffer wat makkelijker. Daar komt het eigenlijk op neer.

5) Uiterlijk

Schaars geklede dames, mannen met ontblote bovenlichamen en gezichtsverzieringen, mensen doen er alles aan om er goed uit te zien en vooral om op te vallen. Misschien dat ze zonder al die poes pas een stuk minder leuk zijn, maar héy, je ziet ze toch nooit meer terug.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *