IS DEZE DROGE WITTE WIJN MET CHOCOLADE SMAAK DÉ NIEUWE WINE HYPE VAN 2018?

By Posted on 0 8.7K views

Na de succesvolle lancering van de bruisende rode wijn met chocolasmaak van Choco Wines is er nu ook de droge witte bruisende bubbel wijn met chocoladesmaak! Omdat wijn helemaal mijn ding is was ik bijna niet te houden, want laten we eens eerlijk zijn, een betere combinatie dan wijn en chocola is er niet, right? Een hele goede reden om eens te proeven!

De website van Choco Wines belooft ons het volgende: ‘een droge en bruisende witte wijn bubbel met een rijke chocoladesmaak. Één slokje brengt je naar je gelukkige plek. Geweldig voor allerlei soorten feesten. Als je dit drinkt zal je vreugde de hele dag of avond duren’. De wijn is het lekkerst tussen de 5 en 8º, is afkomstig uit Duitsland en wordt vooral gedronken als aperitief.

Omdat ik niet heel handig ben met kurken word ik alleen van de dop al erg blij. Een dop zoals je van een champagnefles gewend bent, alleen kun je de fles in dit geval met deze dop gewoon weer hersluiten, ideaal. Zonder te weten wat ik kan verwachten schenk ik het glas vol, één ding kan ik alvast bevestigen: de wijn heeft absoluut bubbels.


Omdat ik de laatste maanden eigenlijk alleen nog maar rode wijn drink vond ik het best spannend om de eerste slok te nemen. De geur die mij tegemoet kwam was aangenamer dan ik had verwacht, zoet, maar niet overheersend. Dit was ook precies wat ik proefde toen ik eenmaal een slok nam, een bruisende droge wijn met een duidelijke maar niet overheersende chocoladesmaak. Het feit dat de fles leeg was voor dit artikel überhaupt online kwam zegt natuurlijk al genoeg. Een prima wijn, dat is één ding dat zeker is. Heerlijk om het diner mee te beginnen of om mee af te sluiten en vooral een go voor personen die gek zijn van drankjes zoals bijvoorbeeld Jillz.

Kun je ook niet wachten om deze wijn te proeven? Check dan even de webshop van Choco Wines en gebruik de kortingscode KEER10 voor 10% korting!

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *