4 IDEALE STANDJES VOOR WANNEER JE (TE) DRONKEN BENT

By Posted on 0 5.7K views

Met een flinke borrel achter de kiezen zijn we nog amper te houden, of alles om je heen nou draait of niet. Het gebeurt nog weleens dat de standjes je nog misselijker maken dan dat je al bent of erger nog, je door je hoeven zakt. Maak het jezelf dus vooral niet te ingewikkeld, want daar heb je op dat moment simpelweg gewoon geen kracht voor. Onderstaand 4 standjes om de nacht vlekkeloos te laten verlopen.

1. De luie hond
De luie hond, een luiere (joh) variant van op z’n hondjes. In plaats van op handen en knieën te zitten, lig jij plat op je buik. Hij moet wel even aan de bak, maar hey, het is dit, of niet.

2. Spooning leads to forking
Lepeltje lepeltje is een ultiem standje wanneer je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Je hoeft niet te veel te bewegen en het allergrootste voordeel, mocht je per ongeluk in slaap vallen, valt dat niet heul erg op.

3. Lift your leg up
Jij ligt op je rug aan de rand van je bed en hij staat aan de rand, het enige dat jij hoeft te doen is je benen over diegene’s schouders te gooien. Mocht je nou wel per ongeluk wat verrekken voel je daar niets van, dat komt de dag erna pas.

4. Gouwe ouwe
De missionaris. Vergeet vooral het kussen onder je billen niet, kan hij je nog net iets harder laten schreeuwen. Intens met minimale inspanning, precies waar je op dat moment aan toe bent.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *