BINNENKORT TE KOOP: MANNELIJK SEKSROBOT

By Posted on 0 22.8K views

Klaar met de mannen en lichtelijk uitgekeken op vibrators? Dan is er goed nieuws. Na de eerste vrouwelijke high tech sekspop, komt er dit jaar ook een mannelijk seksrobot op de markt en zou zomaar een(/je) vriend overbodig kunnen maken.

Matt McMullen (van bedrijf Realbotix) heeft onlangs bekend gemaakt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een mannelijke variant en zal naar verwachting dit jaar al te koop zijn.

Penis beter dan vibrator

Matt McMullen zweert dat de bionische penis beter zal zijn dan welke vibrator dan ook, de bionische penis zal dan ook in allerlei maten en vormen beschikbaar zijn. Ik vind het nogal een belofte. Enfin, ook wist hij te verklappen dat de robot na het opladen het “zolang als je wilt” zou kunnen uithouden. Er komen poppen uit met verschillende karakters en look, je kan namelijke het gedrag, de stem en de zinnen die hij zegt aanpassen via een app.

Prijskaartje

Kleinigheidje, voor de vrouwelijke robot betaal je een slordige 12.000 euro, naar verluid zal de mannelijke versie ongeveer hetzelfde gaan kosten, niet mis dus. Maar, je krijgt er een hoop voor terug, want de robot gaat niet vreemd, maakt geen troep en doet precies wat jij wil. Meer informatie vind je via dit Instagram account.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *