NOG NOOIT EEN LANGE RELATIE GEHAD? DAN BEN JE WAARSCHIJNLIJK TE KNAP

By Posted on 0 14.3K views

Is het je nog niet gelukt om langer dan een half jaar een relatie te behouden? Maak je dan absoluut geen zorgen, want dat kan namelijk betekenen dat je woest aantrekkelijk bent!

Mocht je jezelf dus afvragen (en je daar misschien wel vervelend over voelen) waarom je het nooit zolang volhoudt in een relatie, dan heeft het wellicht met je uiterlijk te maken. Althans, als we de onderzoeken mogen geloven dan. Zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat je simpelweg gewoon een ongelofelijke bitch bent, maar laten daar voor nu maar even niet vanuit gaan.

Maar, mocht je nou te knap zijn, weet ik niet of je je hier nu echt goed om moet voelen. Want verschillende onderzoeken (van onder andere Harvard) wijzen namelijk uit dat aantrekkelijke mensen moeite hebben om een relatie te behouden. De kans is dus groot dat je relatie sneller stukloopt als je er bovengemiddeld knap uitziet, en dat is dan hartstikke jouw schuld.

Maar hoe zit dat eigenlijk?

Dat zit dus zo: aantrekkelijke mensen hebben eerder de neiging om interesse te tonen in anderen en eerder toe te happen wanneer er eigenlijk niet toegehapt mag worden, vooral als ze ongelukkig zijn in de relatie die ze op dat moment hebben. Juist bij een ander voelen ze zich nóg aantrekkelijker. En je raadt het al, daar gaat de relatie hartstikke kapot van natuurlijk.

Waar het dus eigenlijk op neerkomt is dat knappe mensen eerder vreemdgaan en daarmee hun eigen relatie naar de klote helpen. Sja, en als je dat blijft herhalen, dan zit er helaas geen lange relatie in. En nee, dit onderzoek wijst niet uit dat minder aantrekkelijke mensen niet vreemdgaan, dus wees op je hoede.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *