IN DEZE STEDEN VIND JE DE KNAPSTE MANNEN VAN NEDERLAND

By Posted on 0 20.8K views

Ook al is het uiterlijk van een persoon niet het belangrijkste dat telt, het telt wel. Voor de één meer dan voor de ander, maar in de meeste gevallen is het uiterlijk niet geheel onbelangrijk. Mocht je dus weinig knappe mannen tegenkomen, dan bevind je jezelf wellicht op de verkeerde plekken in het land. Aan de hand van resultaten van een niet nader te noemen dating app kunnen wij je vertellen waar de meest knappe mannen zich schuilhouden. Of het uiterlijk gelijkstaat aan het innerlijk kunnen we je natuurlijk niet beloven, maar in onderstaande steden (en specifieke plekken) vind je in ieder geval de knapste mannen van het land ;-).

Amsterdam (Zuidas, Centrum en Oost)
Rotterdam (Stadscentrum, Kralingen en Noord)
Den Haag (Malieveld en De Haagse Hogeschool)
Groningen (Universitair Medisch Centrum Groningen)
Maastricht (Wyck)
Eindhoven (De Witte Dame)
Nijmegen (Radboud Universiteit Nijmegen)
Tilburg (Universiteit Tilburg en Poppodium 013)
Breda (Grote Markt)

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *