6 SIGNALEN DAT JE EEN REBOUND RELATIE HEBT

By Posted on 0 16.6K views

Laten we er niet omheen draaien, een rebound is nou eenmaal de beste manier om over je verbroken relatie heen te komen. Alleen niet heel leuk voor degene die de relatie wel serieus ziet. Dit zijn de signalen dat jij zijn rebound bent, of als je de rollen omdraait, hij de jouwe.

1. Hij komt net uit een serieuze/lange relatie.
Je kunt uit een serieuze relatie komen en heel kort daarna toch de juiste tegenkomen, maar vaak is dit niet het geval. Het zou dus kunnen, maar wanneer je net uit een serieuze relatie komt waar je lang met iemand samen bent geweest, ben je de breuk nog aan het verwerken. In combinatie met onderstaande signalen kan dit een teken zijn dat hij niet om de juiste redenen bij jou is.

2. Hij heeft het veel over zijn ex.
Wanneer hij regelmatig verbitterde opmerkingen over haar maakt en wanneer haar naam net iets te veel in jullie gesprekken voorkomt wijst dat erop dat zij meer in zijn hoofd rondspookt dan zou moeten. Ongemakkelijk en tegelijkertijd een duidelijk signaal.

3. Jullie relatie gaat net iets te snel.
Het wordt heel snel, heel serieus en vooral hij is hier de aanstichter van. In een korte tijd zijn jullie op een level beland waar je in je vorige relatie een jaar over deed en het lijkt erop dat jullie de fase waar jullie elkaar zouden moeten leren kennen compleet overslaan. Je kunt jezelf afvragen of hij dit doet omdat hij dit ook werkelijk wil of dit doet om anderen (vooral zijn ex en zichzelf) er van te overtuigen dat hij allaaaang over haar heen is.

4. Hij houdt je op afstand bij familie en vrienden.
Nogal verwarrend met bovenstaand signaal vind je niet? Jullie lijken dus een serieuze relatie te hebben, maar toch mist er het één en het ander. Je weet eigenlijk vrij weinig van hem en hebt nog nooit kennis gemaakt met zijn vrienden of familie. Het kan zijn dat hij er nog niet aan toe is, maar de kans dat hij je misschien toch iets minder leuk vindt dan dat hij jou (en zichzelf) heeft wijsgemaakt, is aanwezig. Hij geniet van je aanwezigheid, je aandacht en vooral de afleiding, maar wellicht gaat het niet echt om jou.

5. Jullie relatie is vooral fysiek.
Als jullie samen zijn draait het vooral om het knuffelen, zoenen en de seks. Een signaal van een rebound relatie kan zijn dat hij vooral op zoek is naar aandacht en zo niet alleen hoeft te zijn. Toevallig ben jij dit, maar (hoe lullig het ook klinkt) had het ook iemand anders kunnen zijn.

6. Hij kan soms uit het niets afstandelijk doen.
Wanneer je bijvoorbeeld een voorstel doet wat hij niet helemaal ziet zitten of wanneer je iets doet op een manier dat hij niet gewend is reageert hij afstandelijk en chagrijnig. Vervolgens loop jij continu op je tegen terwijl het waarschijnlijk (tenzij er echt iets aan de hand is) iets te maken heeft met zijn ex en hoe zij dingen deed.

Één van deze signalen hoeft niet meteen te betekenen dat je een rebound relatie hebt. Maar een combinatie van signaal één met meerdere signalen kan er op wijzen dat je een rebound relatie hebt. In dat geval ‘Ciao adios, I’m done’.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *