6 REDENEN WAAROM VRIJGEZEL ZIJN OP VALENTIJNSDAG HELEMAAL NIET ERG IS

By Posted on 0 13.2K views

De druk wordt met de jaren minder en je begint je steeds meer te beseffen dat Valentijnsdag eigenlijk grote onzin is, of je nou een vriend hebt of niet. Althans, ik vind het kort samengevat nogal een kinderachtige bedoeling. Naast dat heb ik liever dat mijn vriend op momenten dat ik het niet verwacht probeert te beweren dat hij van mij houdt dan dat hij het op een afgezaagd kaartje van de Action schrijft en ik net moet doen alsof ik dat totaal niet zag aankomen. Sorry, maar vanaf de anonieme Valentijnskaarten stopten (groep 8), vind ik er persoonlijk geen ruk meer aan. Enfin. Hoe geweldig een romantische dag (onder druk van de maatschappij) ook kan zijn, er zijn eigenlijk veel meer voordelen als je single bent met Valentijnsdag dan dat je in een relatie zit.

1. FINANCIEEL
Financieel gezien is februari al een maand waar over het algemeen elke cent wordt omgedraaid, een luchtje of een etentje kan daar dus precies niet vanaf. De lege flessen hoeven voorlopig nog niet ingeleverd te worden dus, die blijven mooi liggen tot er écht nood aan de man is.

2. GEEN STRES OVER CADEAUKEUZE
Wat zal hij jou geven? Gaat hij jou überhaupt wel wat geven? Pakt hij uit of houdt hij het alleen bij een kaart? Misschien neemt hij jou wel mee naar een restaurant waar de prijs van een voorgerecht gelijk staat aan de huur van jouw appartement en kom jij aan met een lullige parfum die hij waarschijnlijk niet eens zal gaan dragen. Heerlijk toch, dat jij je daar allemaal geen druk om hoeft te maken?

3. GEEN TELEURSTELLINGEN
Aangezien de verwachtingen rondom Valentijnsdag nogal hoog liggen, is er grote kans op teleurstelling, daar ontkom je niet aan. Kans is natuurlijk aanwezig dat hij iets minder (totaal niet) zijn best heeft gedaan dan dat jij hebt gedaan. Geen verwachtingen scheelt dus een hoop ellende.

4. KORTING
 The day after kan je helemaal los gaan tussen de schappen met Valentijns artikelen want alles gaat met flinke korting weg. Maar laten we eerlijk zijn, die schappen zijn voor iedereen verleidelijk, alleen jij komt er (vind jij zelf) goed vanaf omdat je Valentijnsdag alleen hebt moeten spenderen.

5. VRIJHEID
Laten we reëel zijn, Valentijnsdag is een doodgewone dag in het jaar, voor de meeste dan. En doe je zoals gewoonlijk precies wat jij wil. Geen geforceerde shit dus, maar Netflix en een berg aan calorieën. Best Valentine ever!

6. TIJD VOOR JEZELF NEMEN
Valentijnsdag is een prima dag om geheel aan jezelf te spenderen. Maak een afspraak bij de kapper en shop tot je bankrekening het niet meer toelaat om vervolgens neer te ploffen op de bank met een heerlijk masker, een goed glas wijn en een aanstellerig grote bak chips. Jouw Valentijn had niet beter gekund. 

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *