BEWEZEN: MENSEN MET DIT STERRENBEELD ZIJN HET MEEST TROUW IN EEN RELATIE

Dat je sterrenbeeld veel kan zeggen over je liefdesleven is al algemeen bekent. Zo zou je sterrenbeeld niet alleen veel verklappen over je seksleven en de toekomst die te wachten staat, ook is nu uit onderzoek gebleken welk sterrenbeeld het meest trouw is in een relatie en welk juist niet. Nieuwsgierig?

De Australische datingsite Victoria Milan (speciaal voor getrouwde mensen) was nogal nieuwsgierig naar de relatie tussen sterrenbeelden en hun ontrouw. Om dit te onderzoeken ondervroegen zij duizenden gebruikers met betrekking tot hun trouwe of juist ontrouwe gedrag ten aanzien van hun partner én vroegen naar hun geboortedatum. Het sterrenbeeld dat zich volgens dit onderzoek het meest trouwe sterrenbeeld mag noemen is…

De Boogschutter, geboren tussen 22-11 en 21-12. De Boogschutter heeft met een percentage van slechts 6,5% het minst aantal inschrijvingen op de dubieuze datingsite (dat stiekem mensen pusht vreemd te gaan). Schorpioenen (tussen 23-10 en 21-11) en Leeuwen ( tussen 23-7 en 22-8) doen het echter ook goed. Wat wel opvalt is dit één van de meest seksuele sterrenbeelden zijn in de dierenriem.

Overigens kwam in dit onderzoek ook naar voren welk sterrenbeeld het minst trouw is: de Waterman, geboren tussen 20-1 en 19-2. Maar mocht jij nou een fantastische lieve Waterman naast je op de bank hebben zitten, hoef je hem natuurlijk niet meteen de deur uit te zetten, jij weet wel beter, toch? 😉

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *