KNAPPE NEDERLANDSE MANNEN GAAN UIT DE KLEREN VOOR HET GOEDE DOEL

Dit keer zijn het geen brandweerlieden die uit de kleren gaan voor het goede doel, maar knappe mannen van eigen bodem! Woefy lanceerde eind augustus dit jaar de kalender Dogs & Dudes om zo geld in te zamelen voor goede doelen als Dog Rescue Greece, Straathonden van Lesbos, Dierenhulp zonder grenzen en ACE Charity. Zoals de titel Dogs & Dudes al zegt, staat de kalender vol met knappe mannen met honden, een betere combinatie had er niet geweest. Want als ik ergens gevoelig voor ben, zijn het wel knappe mannen en honden, vooral de combinatie hiervan.

Het allerleukste is nog, omdat jij deze knappe kerels aan de muur hebt hangen, kunnen er nog meer honden hun buikjes rondeten, in warme mandjes slapen en de medicatie krijgen die zij nodig hebben. Het goede doel steunen én jezelf een plezier doen? De kalender koop je online voor €15.95 hier.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *