BEWEZEN: IS JE BESTE VRIENDIN EEN BITCH? DAAR IS NIETS MIS MEE!

Een beste vriendin zonder mening die alles voor je doet klinkt ons natuurlijk allemaal als muziek in de oren. Maar dat is natuurlijk alles behalve realistisch en als je er goed over nadenkt, is dat wel wat je nodig hebt? Als je altijd maar die mening waar je niet om vraagt en dat felle gedrag zat bent, think again baby.

Waarom een bitch als beste vriendin juist goed is

Uit onderzoek van de Amerikaanse University of Plymouth blijkt dat een bitch als beste vriendin helemaal niet zo verkeerd is. Hoe dat komt? Omdat zij dat bitchy gedrag (9 van de 10 keer) alleen maar toont omdat ze je wil helpen. En ja, als je daar goed over nadenkt, kan dat nog best wel eens kloppen. Bitchy vriendinnen zeggen soms dan misschien wel dingen die je niet wil horen, maar soms is dat wel het geen wat je op dat moment even moet horen. Dat die leuke jongen (lees: fuckboy) waar je zo stapel op bent eigenlijk helemaal niet goed voor je is kan maar beter van te voren tegen je gezegd worden dan dat je daar pas na een gebroken hart, 2 chocolade repen en 4 flessen wijn achter komt. Of bijvoorbeeld dat je die ene broek die je net gekocht hebt beter kan omruilen voor een maatje groter, omdat die hompen die boven de broekrand vandaan komen simpelweg gewoon geen gezicht is. En zeg nou eerlijk, je hebt toch liever een vriendin die eerlijk tegen je is dan een vriendin die haar mond houdt (en dus tegen je liegt wanneer je vraagt om haar mening) en je letterlijk voor aap laat lopen? Hoe bitchy ze dus ook is, ze is wel eerlijk en oprecht en daar draait een vriendschap toch om?
XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *