AFVALLEN? DRINK DAN 2 GLAZEN WITTE WIJN VOOR HET SLAPEN GAAN

Wijn drinken heeft zo zijn voordelen, dat wisten we natuurlijk al. Maar naast het intens gelukkige gevoel dat wijn in mensen losmaakt kan witte wijn helpen als je wil vermageren. Wat er al jaren wordt geroepen over de rode wijn, schijnt dus ook te gelden voor witte wijn.

De studie werd uitgevoerd aan de universiteit van Washington en aan Harvard University. Blijkbaar zorgen twee glazen witte wijn voor het slapengaan dat je tijdens je slaap vet gaat verbranden. Zo gaat het de ontwikkeling van nieuwe cellen neutraliseren. En laten we dit nou maar gewoon blindelings geloven, elke avond twee wijntjes kan dus helemaal geen kwaad, klaar. Goh, en ik altijd maar denken dat ik hartstikke fout bezig ben!

Oh en nog even wat anders, aan de universiteit van Alberta in Canada hebben ze dus gewoon aangetoond dat een glas rode wijn gelijk is aan een uurtje intensief sporten. Echt jongens, nog even en we krijgen bij migraine een doktersvoorschrift voor een wijnkuur. Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk, ik ga even een uurtje sporten ;-). Je snapt hem, proost.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *