6 RENENEN WAAROM JE EX JE EX MOET BLIJVEN

Door Posted on 0 485 keer bekeken

23 flessen wijn, 11 chocoladerepen en precies nul orgasmes verder ben je eindelijk eens over die klootzak heen en precies op dat moment besluit meneer op hangende pootjes bij je terug te komen. Voor je hierop ingaat, helpen we je eerst even herinneren waarom je ex je ex moet blijven.

1. Je ex is eigenlijk net als de Kerstman. In het begin is hij warm en gezellig en brengt hij je cadeaus. Maar voor je het weet gaat dat pak uit en laat hij zijn ware aard zien, met bierbuik en al. Hij is niets meer dan een misselijkmakend, liegende en vadsige eikel. Zou jij nu nog op de Kerstman zijn schoot gaan zitten? Precies, nee. Toen niet, nu ook niet.

2. Nu je van je roze wolk bent afgeschopt zie je in dat hij eigenlijk helemaal niet zo goed was in bed. Anders zou je om die reden namelijk nog wel bij hem zijn of had je op zijn minst een poging gedaan. Nee, een sekspartner die er geen bal van begrijpt, alleen aan zichzelf denkt en achteraf ook nog eens durft op te scheppen vind je heus ook wel op Tinder.

3. Hij is er door alle ellende niet echt beter uit gaan zien wat nou niet echt een natte plasser bezorgt.

4. En ook al bezorgt hij jou nog wel een natte plasser, liever een natte plasser zonder SOA dan een natte plasser met SOA.

5. Geef het 4 dagen en alle ellende begint weer vanaf begin af aan. Please, bespaar het jezelf.

6. Hereniggingen met jullie families gaan uiterst ongemakkelijk worden wat achteraf waarschijnlijk allemaal voor niets geweest.

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *