12 TEKENEN DAT JE NIET MEER VAN HEM HOUDT

By Posted on 0 4.7K views

In het begin van een relatie lijk je in een sprookje te leven, de vlinders fladderen nog vrolijk rond en alles lijkt om hem te draaien. De verliefdheid maakt na een poosje plaats voor houden van en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Maar wat nou als ook dat gevoel afneemt? Houd je dan nog wel (genoeg) van hem? Nou…  waarschijnlijk niet als jij jezelf hierin herkent;

1. Je vlinders zijn weggevlogen en met geen mogelijkheid terug te vinden. Jij voelt helemaal geen fysieke kriebels meer als je hem twee weken niet hebt gezien, jullie een weekend weg zijn of wanneer hij iets speciaals voor je doet.

2. Je bent (te) nieuwsgierig naar andere mannen. Je slooft je uit als er andere mannen om je heen zijn, installeert soms stiekem Tinder om te kijken hoe je in de markt ligt, appt met mannen waarvan je eigenlijk weet dat ze meer van je willen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Leven als een non is natuurlijk erg overdreven, maar aandacht zoeken bij andere mannen misschien ook wel een beetje.

3. Je doet geen moeite meer. Hij moet maar genoegen met je vleeskleurige bh, bloemetjes onderbroek en een ongeschoren poes. Hij heeft je vaker zo gezien, dus boeien.

4. Je voelt je niet meer aangetrokken tot hem. Back in the days was één blik van hem al voldoende om jou slappe knieën te bezorgen. Maar nu vind je hem verre van sexy en vind je dat bierbuikje ineens niet zo schattig meer.

5. Je hebt nog amper zin in seks. Ook knuffelen hoeft van jou niet meer perse. Niet met hem in ieder geval.

6. Je ergert je constant aan hem. In het begin kon je nog wel om zijn scheetjes of gesnurk lachen, maar nu irriteer jij je mateloos aan zijn vervelende trekjes. Sterker nog; hij haalt zonder te weten het bloed onder je nagels vandaan.

7. Je hebt constant het gevoel dat je iets mist. Vroeger voelde jij je compleet als jullie samen waren. Je kunt je vinger er niet opleggen, maar je mist nu gewoon iets.

8. Je spendeert je tijd liever met anderen dan met hem. Samen films kijken, uiteten of samen over het strand banjeren, het hoeft van jou niet meer perse. Liever niet eigenlijk.

9. Hem (terug)bellen of appen gaat met tegenzin. Je laat liever je voicemail zijn telefoontjes beantwoorden.

10. Je luistert niet meer naar hem. Wat hij heeft meegemaakt op zijn werk interesseert je vrij weinig.

11. Je bent nooit meer jaloers. Merk je dat hij met andere vrouwen app? Het boeit je echt helemaal niets.

12. Hij komt niet meer voor in jouw toekomstplannen. Je ziet hem niet meer als de vader van je kinderen en die wereldreis… die maak je liever alleen.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *