DEZE ALCOHOLISCHE DRANKJES BEVATTEN DE MINSTE CALORIEËN

Als het aan mij ligt, drink ik naast het weekend door de weeks (soms) ook een glaasje wijn (of 3, of 4, max 6), gewoon om even te kunnen ontspannen en weer een met de aarde te worden. Kan natuurlijk te gek, maar op Maandag en Woensdag is er bijna geen ontkomen aan, aangezien dat mijn standaard (verplichte) Netflix avonden met manlief zijn. Helemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nare is wel, die extra kilo’s die erbij komen kijken. Want al die wijn gaat natuurlijk gewoon harstikke aan de heupen zitten. Daarom zocht ik speciaal voor jullie (en natuurlijk voor mijzelf) op in welke alcoholische dranken het minste calorieën zitten. Pas op, de resultaten zijn nogal schokkend, want witte wijn staat harstikke op nummer één. Vanavond maar een glaasje Rum dan, misschien voel ik mij dan iets minder schuldig wanneer ik vetrollen lig te tellen in bed.

1. Champagne (77 calorieën per glas)
Met één glaasje champagne krijg jij maar 77 calorieën binnen, is op zich mee te leven, zie het als wijn met een bubbeltje.

2. Rum (80 calorieën per glas)

3. Wodka (85 calorieën per glas)
Ook wodka is caloriearm. Het fijne aan dit drankje is dat je het heel goed kan combineren met spa rood waardoor het lekker een bewuste keuze blijft ;).

Deze drankjes kun je het beste vermijden:

1. Rode én witte wijn (fuck…) (155 calorieën per glas)
Nu snap ik ineens die vetrollen…

2. Bier (110 calorieën per glas)

3. Shotjes en creamy likeurtjes die room of een ander melkproduct bevatten (110 calorieën per glas)
Al die mierzoete (giftige) shotjes (o mixjes) waar je tanden nog net niet van uit je bek vallen kunnen natuurlijk nooit goed voor je zijn. Daarnaast zitten de creamy varianten niet alleen vol met suikers, maar ook met vetten.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *