LUST OF LIEFDE?

By Posted on 0 1.8K views

Hij vouwt zijn vingers tussen die van mij en legt voorzichtig zijn gezicht op mijn schouder. 12 uur geleden lag ik nog aan de rode zee, nu lig ik met een man in mijn armen die zijn armen en benen als tentakels om mij heen heeft geslagen alsof 2015 de laatste keer was. Mijn schouders gloeien nog na van de Egyptische zon waardoor ik zijn baard extra op mijn huid voel prikken. Ik draai op mijn zij met mijn gezicht richting die van hem en leg mijn hand langs zijn gezicht. Tijdens ik hem in zijn nek kus snuif ik zijn vertrouwde geur op wat me naar hem doet hunkeren. Ik glij met mij handen onder zijn shirt en mijn lippen vinden hun weg in zijn nek ‘wat heb ik dit gemist’ fluister ik. Naast mij hoor ik hem zacht en tevreden ronken, onze handen die elkaar 2 uur geleden onder de deken vonden liggen nog steeds in elkaar verstrengeld. Al uren probeer ik duidelijkheid te krijgen wat ik de dagen in Egypte gemist heb. Zijn lichaam, geur, warmte en liefde. Of waren het alleen zijn handen, lippen en tong. Verlangde ik naar hem? Of naar wat hij mij gaf? Is dit lust? Of liefde?

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *