6 DINGEN DIE MANNEN BELOVEN MAAR NIET NAKOMEN

Of nou ja, niet… Laten we zeggen, niet altijd, bijna nooit zeg maar.

1. Doe ik zo wel effe.
De afwas. Stofzuigen. De was. Dweilen. Het vuilnis. Als het aan hun ligt stellen zij alles het liefst uit naar volgende week, maar tegen die tijd hebben wij het natuurlijk allang gedaan. Met ‘doe ik zo wel effe’ bedoelen ze dus eigenlijk ‘doe het zelf maar effe’, want zij zijn het zelf namelijk niet van plan te doen.

2. Ik zal niet te laat thuis zijn.
Op zich maken wij vrouwen ons niet heel gauw druk over waar onze vent uithangt, wat hij uitspookt of hoe laat hij thuis is. Tenzij hij belooft vroeg thuis te zijn dan, want dan gaan na een bepaalde tijd de alarmbellen af terwijl hij het ondertussen ontzettend gezellig zit te hebben met zijn vrienden. Niet erg, maar beloof dan niet op tijd thuis te zijn, want daar gaan wij zeg maar dan wel gewoon een soort van uit, snap je?

3. De 2e ronde.
Wij vrouwen kunnen een 2e ronde erg waarderen, omdat de 1e ronde, zeg maar, een soort van, net niet genoeg was. En daarom is dit dan ook een van de meest vervelende beloftes die mannen maken maar vaak genoeg niet waarmaken. Erg frustrerend en eigenlijk ook helemaal niet aardig als je er bij stilstaat.

4. Ik ga niet teveel drinken.
Wij vrouwen kunnen er natuurlijk ook wat van, vooral als ik voor mijzelf spreek. Maar als je vent belooft niet te veel te drinken en jij je hoop vestigt op seksuele activiteiten voor het slapengaan… Dan is de teleurstelling nogal groot wanneer zijn pronkstuk weigert, zo dronken dat hij is.

5. Ik ga je vanavond masseren.
Tot meneer ‘te moe’ is om ook nog maar één vinger naar je uit te steken en het vervolgens uitstelt naar een volgende keer wanneer hij weer toevallig weer eens zin in heeft om je te masseren. Kerst 2021 dus.

6. Ik ga gezonder eten en leven.
Tot hij een kater heeft, geen zin heeft om te koken of een of andere slap excuus vindt om de gezonde levensstijl (dat hij al wel geteld anderhalve dag heeft volgehouden) vaarwel te zeggen.  

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *