5 KLEDINGSTUKKEN WAAR WE MANNEN HET LIEFST IN ZIEN

Natuurlijk zien we mannen het liefst zonder kleding, maar als we ze dan met kleding zien, zien we ze het liefst goedgekleed. En nu is goedgekleed best een breed begrip, maar je kan natuurlijk begrijpen dat wij vrouwen niet heel warm worden van mannen in sportbroeken, versleten onderbroeken (die door de gaten echt niet meer kunnen) of veel te heet gewassen T-shirts die nog net niet boven de navel komen.

Nee, wij vrouwen houden van mannen die om hun uiterlijk geven. 25 minuten lang de tijd nemen om een baard te kammen gaat natuurlijk wel wat ver, maar over het algemeen worden we heel blij van mannen die goed voor de dag komen. Maar waar zien we mannen nou eigenlijk het allerliefst in? (Oh, houd de Facebookpagina goed in de gaten, want we gaan heel binnenkort iets weggeven waar jij je vriendje, broer, buurman of vader héél blij mee kan maken).

1. In een knap pak met daaronder (uiteraard) een kraakhelder gestreken overhemd.
Een goed pak is één, een goed overhemd is twee. Een pak stelt zonder een kraakhelder gestreken overhemd eigenlijk niet zo heel veel voor, en is dus niet geheel onbelangrijk. En dan hebben we het natuurlijk wel over een knap overhemd, bijvoorbeeld Calvin Klein overhemden. En nee, daar hoef je niet perse voor naar de stad, trendy overhemden vind je ook gewoon online.

2. In een precies goed zittende jeans, en dat dan het liefst gecombineerd met een leren jack of een lekker ruig shirt.
Precies het tegenovergestelde van een keurig pak, maar absoluut niet minder sexy. Wij vrouwen worden nou eenmaal warm van een man in pak, daar kunnen we niet omheen. Maar dat wil (absoluut) niet zeggen dat we niet van stoere mannen met een ruige look houden, sterker nog, hier worden we net zo warm van. Vooral als dit in combinatie is met nummer drie.


3. Met een volle (wilde) baard.
Oké, een kledingstuk is het niet, maar toch geeft een baard een bepaalde finishing touch (aan welke outfit dan ook) waar veel vrouwen zeg maar, een soort van, wild van worden. Ik ben zelf (mocht dat nog niet opgevallen zijn) ook zo een vrouw, hoe meer haar hoe beter, of met anderen woorden, hoe mannelijker hoe beter. Rauwh!

4. In strak ondergoed. En dan natuurlijk (als het even kan) het liefst in een Calvin Klein.
We kunnen natuurlijk zeggen wat we willen, maar het liefst zien we mannen met zo min mogelijk stof om hun lijf. In zijn onderbroek bijvoorbeeld, en dan hebben we het natuurlijk niet over een versleten slobber onderbroek. Nee, dan hebben we het over een strak zittende onderbroek, en dan het liefst van Calvin Klein. Vraag mij niet waarom, misschien omdat het die modellen zo goed staat *wink*. Oh en een smoes dat hij nooit tijd heeft om te shoppen (en daarom in een Spongebob onderbroek loopt) is klinkklare onzin, want ze zijn hier gewoon online te bestellen.

5. Met een horloge om de pols.
Naast dat je een reden hebt om een knappe man aan te spreken (en natuurlijk te versieren) door te vragen hoe laat het is, mag bij man een mooi horloge om de pols eigenlijk gewoon niet missen. Weg met de grote zware kettingen of de (hele foute) gouden oorbellen of ringen, een horloge is voldoende, meer dan voldoende.

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *