10 TEKENEN DAT HIJ NIET DE WARE IS

1. Je hebt moeite hem te vertrouwen. Als jij je alleen maar zorgen moet maken wanneer meneer uit het zicht verdwijnt, is dat een teken dat de relatie die jullie hebben niet helemaal in orde is. Zodra jij je continu zorgen moet maken om wat meneer allemaal uitspookt is dat eigenlijk al een teken dat dat niet zonder reden is, vaak zegt je gevoel al genoeg, ook al wil je het niet inzien.

2. Hij doet amper nog de moeite (voor je). Wanneer jullie relatie niet meer zijn nummer 1 prioriteit is en hij het niet op kan brengen om moeite voor je te doen (en zo moeilijk en ingewikkeld hoeft dat allemaal niet te zijn), dan is het overduidelijk dat het van hem eigenlijk allemaal niet meer zo perse hoeft. Waarom zou jij nog moeite doen als je de enige bent in jullie relatie?

3. Je wilt dingen aan hem veranderen. Als je er niet mee kan leven hoe hij is, dan houdt het feest al gauw op. Jij wilt dat hij jou accepteert zoals je bent, maar andersom moet dit natuurlijk ook zo zijn. Er is natuurlijk altijd wel iets waar je je aan zal blijven ergeren, maar zodra je je meer bezig houdt met het gene wat je aan hem zou willen veranderen dan wat je leuk aan hem vindt, dan is hij alles behalve de ware. Duidelijk.

4. Jullie kunnen het maar niet eens worden. Jij wilt uiteindelijk kinderen, hij niet. Hij wil op wereldreis, jij krijgt al heimwee als je de grens overgaat. Jij bent een echt familiemens en hij slaat de bezoekjes aan je ouders het liefst over. Face it: een relatie die daarop gebouwd is, is nogal gedoemd te mislukken.

5. Hij maakt je (veel) aan het huilen. We maken elkaar allemaal wel eens aan het huilen, daar kunnen we niet omheen. Maar als meneer je té vaak aan het huilen maakt (waar hij zich vervolgens geen minuut rot om voelt) en een breakdown een normaal deel van je leven is geworden is het misschien (zekerweten) tijd om uitelkaar te gaan.

6. Hij geeft nooit complimentjes. Wij vrouwen (en mannen zelf ook) krijgen (erg) graag complimentjes, en het maakt eigenlijk niet eens zoveel uit waar we over gecomplimenteerd worden. Onze geur, onze look, onze kookkunsten, zolang het maar positief is en ons dus een goed gevoel geeft. En als er zelfs geen positief woord uit kan komen wanneer je je compleet hebt uitgesloofd (en ongeveer 4 ruggen lichter bent), is het tijd om op zoek te gaan naar iemand die jou zelfs nog complimenteert wanneer je wakker wordt met mascara langs je neus en een geur uit je muil waar je U tegen zegt.

7. Je weet niet of je het nog wel voelt. Als je nog wat voor hem zou voelen, zou je het wel weten. Toch? Lastig. Maar vaak betekent dit wel dat jouw liefde voor hem op zijn retour is.

8. Je loopt op je tenen. Met anderen woorden betekent dit eigenlijk dat je bij hem alles behalve jezelf kan zijn. Als je bang bent voor zijn reacties, bang bent om niet leuk gevonden te worden en er eigenlijk praktisch alles aan doet om het hem naar zijn zin te maken is deze meneer eigenlijk een hele grote dushback, die hartstikke niet bij je past.

9. Hij kan je niet opvrolijken. Huilbuien, chagrijnig gekat, gezeik en vreetbuien, als er iemand is die dit moet kunnen handelen, is hij dat wel. En als er iemand is die er dan voor je moet zijn (met ijs en wijn), is hij dat wel. Hij moet degene zijn die over je bol aait en je belooft dat alles wel weer goedkomt. Vlucht hij liever naar zijn vrienden om jou vervolgens in je uppie achter te laten waarna je 3 kilo ijs weg eet, dan is hij het in ieder geval niet, de ware dan.

10. Je bent jaloers op andere (stellen). Zij gaan wel samen uiteten, zij houden tenminste nog wel elkaars handen vast, zij hebben vast hele goede seks, zij vertellen vast nog wel dat ze van elkaar houden, zij… zij… zij… Daar ga je meid. Je mist duidelijk te veel in je relatie, dan kan je er net zo goed geen hebben.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *