MET DEZE TRUC KRIJG JE MEER OPSLAG OP JE IPHONE

“Opslagruimte bijna vol”. Iedereen met een iPhone herkent deze melding waarschijnlijk wel. Vaak moeten er dan applicaties, foto’s of muziek verwijderd worden om zo weer ruimte vrij te kunnen maken. Maar met dit trucje is dat allemaal niet meer nodig, want geloof het of niet, op deze (simpele) manier krijg je meer opslag. En nee, dit is geen misleiding kut artikel, de truc werkt wel degelijk.

Dit moet je doen;

– Ga op je iPhone naar instellingen -> algemeen en beheer opslagruimte. Daar kan je zien hoeveel GB er vol staat en hoeveel ruimte er nog vrij is.

– Onthoud hoeveel vrije ruimte de iPhone nog heeft en ga vervolgens naar de iTunes Store. Zoek daar een lange film, hoe langer de film, hoe groter het bestand. Zorg dat de film meer ruimte in beslag zou moet nemen op je iPhone dan je beschikbaar hebt. Kies bijvoorbeeld voor de Titanic, deze film neemt ruim 7 GB in beslag.

– Klik vervolgens op de knop ‘huren’. No worries, dit kost je niets, de telefoon kan de film namelijk niet huren omdat er niet genoeg ruimte beschikbaar is, hier krijg je na een paar seconden een melding van. Onderaan die melding kan je op OK of op instellingen drukken.

– Druk op instellingen en kijk opnieuw naar beheer opslagruimte. Daar zal je zien dat er meer vrije opslag is gecreëerd. Je kan het trucje herhalen voor nog meer opslag.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *