DIT VINDEN MANNEN DE 15 MEEST SEXY BEROEPEN VOOR VROUWEN

Naast een leuke kop en gevoel voor humor is een goede/leuke baan niet geheel onbelangrijk. Nu hoeft hij natuurlijk niet meteen een piloot te zijn, zolang hij zichzelf maar kan onderhouden, dan is het voor ons vrouwen al gauw goed.

Ook mannen hebben zo hun voorkeur, dating app Tinder deed namelijk onderzoek naar welke banen mannen het meest sexy vinden bij vrouwen. Het resultaat is best verrassend, want het beroep model staat niet eens op nummer één! Is er toch nog hoop! Thank god.

1. Fysiotherapeute

2. Interieurontwerpster

3. Entrepreneur

4. Een baan in PR of communicatie

5. Lerares

6. Studente

7. Logopediste

8. Apotheker

9. Social Media Manager

10. Model

11. Mondhygiëniste

12. Zuster

13. Stewardess

14. Personal Trainer

15. Makelaar

Ook als je een beroep uitoefent dat niet in deze lijst staat ben je natuurlijk gewoon hartstikke, enorm, ontiegelijk, fucking sexy. Ik bedoel, het beroep blogger mist in de lijst, terwijl ik toch echt één en al sexyness ben (ahum). Je snapt wat ik bedoel.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *