VROUWEN POEPEN NIET, DIE SCHIJTEN

Guys, wat is dat toch met jullie? Zeker de meerderheid (eigenlijk heel veel meer dan dat) vindt namelijk dat wij vrouwen geen scheetjes of boertjes horen te laten, moet je nagaan poepen. Terwijl, zover ik weet dan, wij toch echt net zoveel mens zijn als jullie dat zijn. Wat dus betekent; als jullie poepen, poepen wij ook. Als jullie boeren, boeren wij ook. Waarom horen wij vrouwen niet te boeren, te snurken of te poepen? Omdat we van een ander geslacht zijn? Omdat we dus vrouwen zijn? Kijk ik wil niet Sylvana Simons gaan uithangen hoor, maar dit is gewoon racisme, pure racisme. Heel veel meer kan ik er eigenlijk gewoon niet van maken.

Is het omdat we minder behaard zijn? Is het omdat we borsten hebben? Omdat we ons goed verzorgen of hakken dragen? Omdat we lekkerder ruiken of is het misschien omdat we ons minder lomp gedragen? Misschien komt het als een shock, hou je vast hoor, maar ook wij vrouwen laten boeren en poepen, alleen zijn wij niet lomp genoeg om iedereen mee te laten genieten. Misschien moeten jullie dat ook eens doen. Maar goed, waar het eigenlijk op neerkomt, jullie zijn mensen, maar wij ook. Dus mochten we nou wel eens per ongeluk een boertje laten glippen of snurken als we een wijntje teveel ophebben, hou alsjeblieft op met ons het idee te geven dat dat niet mag, maar jullie wel. Oh en nog even wat, vrouwen poepen niet, die schijten.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *