DE 6 VREEMDSTE VOORWERPEN DIE MENSEN OOIT ALS CONDOOM GEBRUIKTEN

1. Een plastic tasje.

Vorige maand durfden twee Vietnamese studenten geen condoom te kopen in de winkel. Ze schaamden zich zo erg dat ze een plastic tasje als condoom als enige optie zagen. Door het tasje ontstond er veel wrijving in de vagina waardoor de genitale delen van het meisje en de jongen begonnen te bloedde. Hadden ze even niet zien aankomen.

2. Het papiertje van een waterijsje.

Ana Santos, een lerares in de Filipijnen, zegt dat haar weleens is verteld dat als leerlingen geen condooms kunnen krijgen, ze de verpakking van bijvoorbeeld een Calippo ijsje gebruiken als voorbehoedsmiddel. Oh man.. Auch… De lol is er dan toch hartstikke vanaf of ben ik nou gek?

3. Een wegwerp handschoen.

Een onderzoek dat in 2014 werd gepubliceerd wees uit dat een kwart van 1500 Britse vrouwen wel eens had gehoord van ‘alternatieve’ condooms zoals plasticzakken en latex wegwerphandschoenen, maar zeiden het zelf nooit te gebruiken, ja ja ;). Één voordeel, kunnen ze er wel met zijn vijven tegelijk in.

4. Een boterhamzakje.

Veel mensen op forums op het internet stellen steeds dezelfde vraag: ”Wat gebeurt er als je een boterhamzakje als condoom gebruikt?” Sommige hebben dit al een keer geprobeerd: ”Mijn vriend en ik hadden geen condooms meer in huis liggen en het was te laat om ze nog te kopen. In plaats van een condoom hebben we een boterhamzakje gebruikt.” Het woord geeft de betekenis al letterlijk aan. Deze zakjes zijn bedoeld voor je boterhammen en niet om een penis in te wikkelen. Je zou zeggen dat niemand het ziet zitten om heel de nacht naar het per ongeluk verdwenen zakje te zoeken. En daarnaast zou mijn mossel hartstikke dichtklappen van een man die minuten lang bezig is om een boterhamzakje om zijn penis te vouwen. 

5. Een plastic badmuts.

”Mijn vriend en ik gaan straks met elkaar sexen, maar we willen geen condoom kopen omdat we ons schamen. We gaan nu iets anders gebruiken”, zegt een meisje op Yahoo. Ze gaat nog verder: ”Het enige dat ik kon vinden was mijn moeders badmuts. Zal dat werken?” Girl, are you fucking kidding me? Ik hoopte dat dit verhaal alles behalve waar zou zijn, maar nee, helaas, dit is werkelijk gebeurd (waarschijnlijk bij een héél wanhopig stel). 

6. Een ballon.

Ja, het blijkt dat er ook mensen zijn die ballonnen als condoom gebruiken. ”Ik heb een penis nog nooit eerder van kleur zien veranderen.” Joh. Had je op zich, best wel, een soort van aan kunnen zien komen, maar goed, van fouten moet je leren. Duidelijk is: het feit dat je een condoom als ballon kan gebruiken, wil niet zeggen dat je ook een ballon als condoom kan gebruiken. 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *