WIJN & IK

4:39u, een best, vrij, op zich wel bijzondere tijd om je laptop open te knallen en te besluiten een blog te gaan schrijven. Vraag me niet waarom, maar ik had zomaar zo ontzettend dringend de behoefte om mijn laptop open te slaan en jullie de volgende dag op te zadelen met een zó niet interessante tekst, puur om jullie tijd te verdoen, gewoon omdat het kan. Of je het nou wil of niet, met ‘Eamon – Fuck It’ op de achtergrond tik ik gewoon verder. Taalfouten of typfouten moeten jullie dan ook maar éven over het hoofd zien.

Als jullie KEER op Snapchat volgen hebben jullie vast het één en het ander meegekregen van mijn avond. Zoals gewoonlijk bestond deze avond uit quotes maken, een artikel in elkaar knallen over waar de fuck je in heel Europa het goedkoopste uit bent wat betreft een glas wijn, wijn drinken, vriendinnen, gezellig gezelschap, mannen, wijn en nog meer mannen. Na het lezen van mijn blog ‘verliefd zijn, ugh’ is jullie vast wel duidelijk geworden dat er iemand op deze aardKLOOT rondloopt die ik best wel lief vind (lees: waar ik wanhopig verliefd op ben).

En nu moet ik even eerlijk zeggen, het is nog best verdomde lastig om hier mijn hele levensstijl op aan te passen. En dan kan je net zoals mijn vriendinnen denken en of zeggen: ‘ja maar hey, als je zo gek van hem bent, als hij jou zo gelukkig maakt en als hij jou alles geeft wat je altijd al wilde, waarom zou je dan nog überhaupt nog ingaan op de aandacht die mannen je geven?’. Dat is ongeveer hetzelfde als: ‘ja maar hey, als je al een Magnum White hebt, waarom zou je dan ook nog een Magnum Milk Chocolate willen?’. Nou, omdat een Magnum White het allerlekkerste is, en een Magnum Milk Chocolate er ook wel ingaat. Snap je me? Iemand die mij snapt? Iemand?

Fuck, white Magnum komt zonet binnengewandeld en aangezien ik beste (lees: fucking) trek heb in een (zijn) ijsje, zal ik jullie niet verder vervelen. Graag tot ziens in een volgende tipsy blog. Joe Joe.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *