WORDT HET BAARD SIERAAD DÉ NIEUWE HYPE VOOR MANNEN?

Krato Milano, nog nooit van gehoord? Dan kan dat heel goed kloppen. Want pas in December worden de eerste baard sieraden beschikbaar gesteld. Heel veel meer is er niet echt over bekend omdat het bedrijf voor nu nog investeerders zoekt om de complete sieradenlijn neer te kunnen zetten. Tot die tijd kan je je nog bedenken wat je er nou eigenlijk precies van vindt, want ook ik weet even niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Bij deze heren heel leuk, maar bij mijn meneer? Nee. Nee… Maar dat ligt wellicht meer aan de meneer (met een baard van welgeteld 3 haren) dan aan het sieraad.

235678

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *