6 VOORDELEN VAN EEN VAKANTIELIEFDE

Zon, zee, strand en wijn, heel veel wijn. En dan moet ik natuurlijk niet al die knappe mannen vergeten die letterlijk voor het oprapen liggen. En dat allemaal op een eiland heel wat kilometers hier vandaan. Een combinatie die er voor zorgt dat je verliefd wordt voor je het doorhebt.

En ja, natuurlijk wordt het ook weer, na 2 innige weken, tijd om op huis aan te gaan. Leuk is natuurlijk anders, maar een vakantieliefde heeft zoveel meer voordelen!

1. Geen verwachtingen en dus geen druk!

Jullie zien de tijd die jullie samen hebben doorgebracht als een avontuur, een avontuur dat thuis dan ook niet doorgezet zal worden. Als je niet over kinderen bent begonnen dan natuurlijk…

2. Geen stress als hij even niet reageert
Aangezien jullie de drank aan de zelfde bar bestellen, wellicht met de zelfde vaste vriendengroep van de camping omgaan, en in het zelfde strand liggen en in het zelfde restaurant dineren verliezen jullie elkaar geen moment uit het oog. Het is duidelijk niet nodig om daarnaast ook nog eens via de telefoon te communiceren, zo heeft hij dus niet de kans om niet te reageren.

5595

3. Je kan optimaal genieten

Juist omdat de vakantieliefde van korte duur is genieten jullie extra van jullie tijd samen. Op vakantie heb je geen last van hoge werkdruk of andere daagse verplichtingen, zo kan je je totaal focussen op elkaar.

4. Ultieme vakantiebeleving

Samen met je Italiaanse lover op een Vespa door Rome rijden. Of doe eens gek, een romantische picknick op een verlaten strand? Alles waarvan je eigenlijk altijd zegt ‘Ja hoor, dat gebeurt echt alleen maar in films..’ kan je nu ook zelf waarmaken! Alleen is dat niet met de vader van je toekomstige kinderen, maar ach, fuck dat.

99

5. Schoonouders

Je hoeft niet perse kennis te maken met zijn ouders, zus, tante, oma, buurvrouw en kat. Want die zijn of toch niet mee, of jullie beseffen beiden dat een ontmoeting tussen jou en zijn hele familie niet heel veel toevoeging heeft.

6. Je kan totaal jezelf zijn
Een ding is zeker, je gaat deze kerel nooit meer terug zien en dat opent een hoop deuren. Te veel wijn drinken (en dus absurd gedrag vertonen), boeren of je benen niet scheren, het kan allemaal. Je ziet hem toch nooit meer terug, dus fuck it.Mocht je nou wel de Sjaak zijn (verliefd zijn en zo), zie het dan positief in, dan staan er de komende tijd weer mooi wat leuke reisjes op de agenda.

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *