MEISJE RAAKT COMPLEET OVERSTUUR NA HET AANRIJDEN VAN EEN VOGELTJE

Zelf heb ik nooit (als kinderen niet meetellen), een soortgelijk ongeval meegemaakt, toch snap ik ergens haar verdriet. Het waren Mikayla haar vriendin Simone en zus Alyssa die getuigen waren van het vreselijke ongeluk. Toen duidelijk werd dat de vogel de aanrijding niet zou overleven drong tot Mikayla door dat zij hier schuldig aan was, ze raakte totaal overstuur. Simone was de gene die het drama van begin tot eind heeft vastgelegd op video, al haar Snapchat volgers hebben letterlijk live kunnen meekijken met alle trieste gebeurtenissen, zelfs de begrafenis van het arme dier was te volgen.

Mikayla is nog steeds in diepe rouw maar gaat ondertussen al behoorlijk viral op Twitter, met dank aan haar lieve vriendin Simone. Damn, show some respect Simone!

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *