DE 6 GROOTSTE FOUTEN DIE MANNEN MAKEN TIJDENS DE SEKS

Laten we even eerlijk zijn: vrouwen houden minstens zoveel van een goed potje hot and steamy als mannen dat doen. Alleen de manier waarop kan soms eens wat (lees: ontzettend) verschillen van de voorkeuren van onze lovers. Dus mannen, watch and learn!

Hoe graag mannen ook willen geloven dat ze supergoed zijn in bed, het tegendeel is helaas vaak genoeg waar. Ik denk dat we zulke gevallen allemaal wel eens hebben meegemaakt, ik helaas meer dan gewenst. Dat is trouwens dan ook meteen een van de grootste fouten die mannen maken tijdens (eigenlijk voor) de seks. Ongeveer te vergelijken met een chocolade taart beloven maar komen aanzetten met een after eight, zo een tegenvalllller.

1. Er maar gewoon van uitgaan dat jij ook klaar bent als hij dat is. Heel sexy is het überhaupt niet als je lover zich alleen volledig focust op zijn eigen orgasme, maar om daarbij ook nog eens als klap op de vuurpijl direct na de daad in slaap vallen? Terwijl jij daar nog volgeblaft en al jezelf ligt af te vragen wat je nou nog in hemelsnaam met deze kerel in een bed doet, kan écht niet guys.

2. Ook al vliegen de vonken ervan af, een beetje voorspel vinden we wel fijn. Heel erg ingewikkeld hoeft het niet te zijn hoor jongens, come on. Een beetje strelen, bijten, zoenen, kluiven, wat je ook maar kan bedenken, je moet er iets voor over hebben om hem er gemakkelijk in te kunnen schuiven.

3. ‘Ik hou van je’ zeggen terwijl je haar flink aan het penetreren bent, over het algemeen brengt het ons vrouwen nogal in de war. Houdt hij nou van mij? Of van mijn zachte binnenvoering. Zeg het eens zomaar, zonder dat er een deel van jou in haar zit, dat wordt een stuk meer gewaardeerd.

1

4. Denken dat hij hem er altijd maar zomaar overal in kan steken, in welke situatie dan ook. Ja, soms is dat heel opwindend, mits we (redelijk) zijn voorbereid. Dus please, ik weet dat het heel lastig kan zijn, maar houd ook eens rekening met ons. Dank.

2

5. Hygiëne skippen. Onverklaarbare geuren (buitenom de geuren die veroorzaakt worden door seksuele activiteiten) zijn alles behalve sexy. Penetrante geuren die ons tegemoet komen zijn werkelijke mood killers.

6. Niet op onze lichaamstaal letten. Na 11 helse minuten tussen je benen lijkt hij dan eindelijk de juiste plek gevonden te hebben, wat helaas niet lang mag duren omdat hij eigenlijk met van alles bezig is, behalve met jou. Elke vrouw heeft weer andere erogene zones, dus die zijn niet hetzelfde als bij je ex of al de andere 82 sekspartners die je hebt gehad. ‘ja maar mijn ex vond dit héél lekker’ of ‘de vorige kwam hier 3x van klaar’. Kerel, fuck hun. Luister naar mijn lichaamstaal, dan merk je het vanzelf. Wellicht komen we dan wel beiden tot een hoogtepunt.

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *