15 VOORDELEN VAN HET ONLINE DATEN MET HAPPN

Laten we even de asociale dating apps (lees: one night stand apps) buitenwegen laten. Want met online daten, bedoelen we natuurlijk ook echt online daten. We installeren allemaal wel eens vluchtig zo´n kut app die we vervolgens na 2 dagen weer verwijderen. Gewoon om even te kijken of je nog in de markt ligt of om van 84 wanhopige mannen te horen dat je mooi bent. Vooral na een relatiebreuk hebben wij vrouwen er een handje van om ons aan te melden op verschillende swipe apps, in de hoop dat we ons iets beter gaan voelen. Stom natuurlijk, want bijna alle mannen hebben maar in één ding interesse, en dat zijn natuurlijk niet je hobby´s. Één van de redenen waarom zulke apps niet langer dan 2 dagen op onze telefoons blijven staan.

Gelukkig is er nog: Happn, een app die een overzicht weergeeft van álle mannen die bent tegengekomen (binnen een straal van 250 meter) en vervolgens een dikke vette ‘vind ik leuk’ kan geven. Mocht hij nou precies het zelfde over jou denken dan ontstaat er een ‘match’ en kunnen jullie ontdekken of het innerlijk net zo leuk is als het uiterlijk. Online daten heeft over het algemeen nogal een deuk opgelopen, maar echt waar, het heeft ook zo zijn voordelen. Happn geeft jou weer helemaal het vertrouwen terug in het online daten (en in de liefde!).

 

1. Je weet precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

1. Je weet precies wat voor vlees je in de kuip hebt.Nu maar hopen dat hij aan de eisen: aardig, lief, grappig, charmant, eerlijk, betrouwbaar, romantisch, vrijgevig, loyaal en nog 38 andere eisen voldoet.

2. Je krijgt al een heel goed beeld door zijn foto’s.
Foto’s samen met zijn familie of huisdier, foto’s van verre reizen of foto’s van heerlijke gerechten, zeggen al een héél veel. Haat je dieren, heb je vliegangst of eet je liever een pizza dan een bord vol glibberende mosselen, dan weet je eigenlijk al genoeg, dit is hem niet.

 

Amy Winehouse at V Festival 2008 at Weston Park in Staffordshire. Credit:Anita Maric/newsteam.co.uk/ 16/08/08

3. Het maakt he-le-maal niet uit hoe je er uit ziet. Na een match op Happn kan je via de chat elkaar gaan leren kennen, of je nou in je pyjama op de bank zit of in bad ligt met mascara wat ongeveer tot je kin komt, het maakt allemaal niet uit, hij ziet je toch niet.

4. Je kunt chatten met meerdere mannen tegelijk.
En dat zonder vreemd aangekeken te worden! Want ja, dat krijg je eenmaal als je in de kroeg elke 5 minuten met een andere jongen staat te praten.

large

5. Je kan onopgemerkt wat wijntjes wegtikken om wat losser te worden. Zo vloeien de gevatte en grappige zinnen het scherm over en krijgt het gesprek misschien iets meer inhoud, over zijn beroep ben je natuurlijk zo uitgesproken.

6. Het is héél gemakkelijk om mannen uit de buurt te leren kennen.
Happn geeft alleen mannen weer waar je werkelijk bij in de buurt bent geweest. Je kan dus zomaar ontdekken dat er een hele leuke jongen bij de buurtsuper werkt, je een super lekkere collega op een andere afdeling schijnt te hebben of dat er zonder dat je het wist, er een verschrikkelijke hunk bij jou in de straat woont!

8. De keuze is reuze! En met zoveel keus, mag je best wel een beetje kieskeurig zijn.

8. De keuze is reuze!
En met zoveel keus, mag je best wel een beetje kieskeurig zijn.

9. Iemand afwijzen of afgewezen worden is allemaal een stuk minder pijnlijk.
Je kan iemand negeren of eerlijk aangeven dat meer dan chatten er niet inzit, waar je ook voor kiest, het komt in ieder geval een stuk minder hard aan dan dat je dit in een gesprek in de kroeg zegt.

large

10. Je leert hem eerst kennen voor hij zijn tong in je mond steekt. Ook verminderd online daten de kans op aanranding, of zelfs nog erger.

11. Omdat je elkaar al aardig leert kennen zullen de zenuwen voor de eerste date een stuk minder zijn.
Negatieve eigenschappen, je iets te brede heupen of die ene tattoo waar je je voor schaamt, waarschijnlijk is hij overal van op de hoog. Daar hoef je je dus niet meer druk om te maken op jullie eerste date.

13. Het gaat verder dan alleen swipen.

14. Het gaat verder dan alleen swipen. Dat swipen hebben we nu wel gezien, aangezien je naar een goed gesprek wel kan fluiten. Gelukkig is ‘swipen’ bij Happn niet nodig! Wist je dat apps waar je niet hoeft te ‘swipen’ betere resultaten leveren dan apps waar je wel moet ‘swipen’?

 

15. Klikt het niet, stalkt hij je of zit er toch weer zo'n rotte appel tussen die uit is op héle andere dingen dan jij? Blokkeren en verwijderen is binnen een handomdraai gedaan, bye bitch.

15. Klikt het niet, stalkt hij je of zit er toch weer zo’n rotte appel tussen die uit is op héle andere dingen dan jij?
Blokkeren en verwijderen is binnen een handomdraai gedaan, bye bitch.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *