VROUWEN MET DEZE HAARKLEUR ZIJN HET BESTE IN BED

By Posted on 0 1.6K views

Blond haar, grote borsten en héél stout in bed, dé ideale vrouw voor een wilde nacht. Althans dat is wat veel mannen roepen, of het nou echt waar is, is het tweede. Door dit beeld wordt er dus maar standaard vanuit gegaan dat zij dan ook niet te temmen zijn in bed en je maar beter voor een blondine kan gaan dan voor een brunette. Maar of dat nou ook werkelijk zo is?

Een datingsite voor getrouwde koppels ondervroegen 1000 mensen het hemd van het lijf over de vrouwen die zij ooit in hun bed hebben gehad. En dat met verassende resultaten, want maar liefst 58 procent gaf aan dat zij brunettes beter in bed vinden dan blondines. Ondertussen zijn het wel de blondines die het meeste zijn vreemdgegaan, dat stoute klopt dus dan weer wél. En daarnaast, maar liefst 91 procent concludeert dat een goed gevoel voor humor het belangrijkste is tussen de lakens. Humor hebben we gelukkig (bijna) allemaal, so no worrie.
Oh ja enne, meer dan helft van de mensen (54 procent) is van mening dat blondines het meest ontrouw zijn, gevolgd door de brunettes met 26 procent. Daarbij denkt maar 12 procent dat vrouwen met zwart haar cheaters zijn en tot slot ziet slechts 8 procent roodharige vrouwen als de boosdoener.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *