WIE DENK JE DAT JE BENT?

By Posted on 0 1.1K views

Vragen jullie je ook wel eens af, ‘wie denk je dat je bent?’. Nee maar serieus, wie de fuck denk jij dat jij wel niet bent dan, JONGEUH. Waarom denk je dat je maar ook enigszins het recht hebt om mij op welke manier dan ook met negatieve gevoelens op te zadelen. Kom je doen dan? Serieus, ga weg. Als je me niet moet, ga weg. Als je niets positiefs te zeggen hebt, ga weg. Als ik je tot last ben, ga weg. Als ik niet voldoe aan je eisen, ga weg. Als je op welke manier dan ook maar enigszins negatief over mij denkt, ga weg. Ga serieus weg.

Haast zou je zeggen dat zulke mensen stiekem van binnen, heel diep van binnen, harstikke fucking fan van je zijn, geobsedeerd door alles wat jij wel hebt, maar zij niet. Houden je maar al te graag in gaten, wachtend op het moment dat je op je bek gaat en zij daar heerlijk van kunnen smullen. Want oh oh, wat smullen ze daar van. Eigenlijk zouden we medelijden moeten hebben met dit soort mensen. Dat het leven van een random griet veel interessanter is dan die van haarzelf, dat klinkt behoorlijk sneu, vind je ook niet?

Mensen met zulk gedrag moeten ergens iets tekort hebben gehad, vroeger, nu, wanneer dan ook. Voor mensen zoals dit moeten we ons neus ophalen, kijk ze recht in de ogen, lach en zeg ze gedag. Zo ga je met fans om toch? Oh en even een antwoord op de vraag “Weet je wie je bent?” Helemaal fucking niets.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *