MANNEN MET DEZE NAMEN ZIJN DE GROOTSTE FUCKBOY’S EVER

By Posted on 0 4.6K views

Geen gein. Na een lijst met namen van vrouwen en mannen die het meest vreemdgaan is er nu ook een lijst met namen van mannen die echt de grootste douchebags zijn die er rondlopen. Wat bedoelen we nou eigenlijk met fuckboy’s? Mensen van het mannelijk geslacht dat zich zeer onbeschoft, onverantwoord en bizar gedragen. Die nadat ze je hebben volgeyoghurt niets meer van zich laten horen, die vrouwen behandelen als dieren, die zonnebrillen dragen terwijl het helemaal niet nodig is, onder de zonnebank gaan en strepen in hun wenkbrauw scheren, en zo kunnen we natuurlijk nog eeuwig doorgaan. Enfin, Firsttoknow.com was dus zo vriendelijk om dit haar fijn voor ons uit te zoeken en kwam met deze 15 namen op de proppen.

 1.  Nick
 2.  Mark
 3.  Jeff
 4. Adam
 5. Tyler
 6. Travis
 7.  Frank
 8. Bradley
 9. Brandon
 10. Mike (Michael)
 11. Scott
 12. Ryan
 13. Eric
 14. Tommy
 15. Matthew

Hoe betrouwbaar dit onderzoek is weten we zelf ook niet, daarnaast zijn de Nederlandse namen als Hans en Jeroen natuurlijk niet meegenomen in dit onderzoek dus hoe dit bij álle Nederlanders zit, geen idee. Neem dit artikel vooral met een korreltje zout, en geef de mannen met deze namen op zijn minst nog een 2e kans 😉

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *