FUCK OFF

FUCK. OFF. Twee Engelse woorden die zo heerlijk uit de mond rollen maar over het algemeen helaas maar weinig gewaardeerd worden. Oh wat zou het fijn zijn als we deze twee woorden gewoon nonchalant in onze mond konden nemen zonder mensen te beledigen. Dat is dan ook heel het fucking probleem, mensen voelen zich meteen beledigd, terwijl ik het gewoon een duidelijke manier van communiceren vind. Hoe fijn is het om vragen te kunnen beantwoorden met “FUCK OFF!”? Geen ja, geen nee, geen misschien, gewoon FOCK OFF! Met andere woorden “ik heb geen antwoord op deze vraag”. Of wat nou als je iemand tegenkomt die een gesprek dreigt te beginnen, hoe fijn is het dan om voor dat die gene de kans krijgt een gesprek te beginnen het gesprek al af te kappen met “FUCK OFF!”. Duidelijke taal toch?

Hoe vaak komt het voor dat je op de trein staat te wachten en je het persoon die naar je zwaait compleet negeert in de hoop dat hij of zij het opgeeft en begrijpt dat je geen zin hebt om te communiceren? Vaak, en als het niet op het perron is, is het wel in de kroeg of in de supermarkt. Er zijn altijd wel van die mensen waar je ZO niet op zit te wachten. Hoe fijn is het dan om te kunnen zeggen “FUCK OFF!”? Op deze manier verzoek je die gene op een vriendelijke manier afstand te houden en vooral niet te communiceren. Zo kan dat ook bij je vrienden of familie, “FUCK OFF!” is onder andere dus simpelweg een codewoord voor “laat me maar even alleen” of “nu even niet”.

Of wat nou als je zo’n vriendin hebt die jou opvallend veel laat zitten? Ze zegt last-minute jullie afspraak af, kan niet op jouw verjaardag komen omdat ze een snotneus heeft of belt je eigenlijk alleen maar wanneer het haar uitkomt. Zo’n bericht waar zij weer eens afzegt kan je dus mooi beantwoorden met “FUCK OFF!”. Met andere woorden, zoek het uit, krijg de hik, sterf.

Vooral zou het in een relatie een uitkomst zijn wanneer je deze twee woorden onbeperkt zou mogen gebruiken. Heeft hij weer eens wat gezegd waardoor jullie de nacht door brengen met jullie ruggen naar elkaar toe en probeert hij het weer een beetje goed te strelen? Dan zal “FUCK OFF!” een hoop duidelijkheid bij hem scheppen. Maakt hij lauwe opmerkingen over je figuur? Oké laat maar trouwens, in een relatie zou je niets anders doen dan alles beantwoorden met “FUCK OFF”. Laat ik er maar over ophouden om zo niet de voortplanting dwars te zitten.

Soms moeten mensen gewoon even OFF FUCKEN! Blijf uit de buurt, praat niet tegen me, laat me met rust, FUCK gewoon even OFF. Behalve als je wijn hebt dan.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *