DEZE 17 SPICE GIRLS PRODUCTEN NEMEN JOU MEE TERUG DE TIJD IN

Door Posted on 0 1.8K keer bekeken

Godverdomme wat waren de Spice Girls de shit. De Spice Girls waren helemaal het eind, zij ownden de hele muziek wereld en ook ik was die hard fan en een trotse ook. Ik had alle albums, singles en trok de poster nonchalant uit de Break-Out of de Hitkrant van mijn broer. Ik droeg schoenen die zij droegen, ik kleedde mij zoals Emma en wist op jonge leeftijd al hun nummers uit mijn hoofd. 2 versleten bedden door het springen op hun muziek, 4 gaatjes in mijn kiezen door hun lolly’s en 4 verscheurde posters door de frustraties van mijn broer, ik had het er allemaal voor over. Was jij ook zo’n fan? Dan neem ik jou mee naar de prachtige tijd van toen met heel wat herkenningspunten.

 

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.